Når du har fundet et legetøj, kan du lide, skal du stille dig selv følgende spørgsmål og besvare dem ved at læse produktoplysningerne: hvor stor er den indsættelige længde? Kommissionens forbrugerproduktsikkerhedskommission kalder en “betydelig produktfare” – i det væsentlige en fare fra materialer eller design, som i løbet af brugen af ​​produktet, som det er lavet til at blive brugt, kan forårsage alvorlig personskade eller død. Eva og Dina håber, at denne designrisiko lønner sig. Tynde kondomer vil udvide brugen. Det fornøjelsespotentiale, du kan opdage med disse frække legetøj, vil forbløffe dig. 1. Mand, der ønsker at bruge en Fleksibel dobbelt dildo på sin partner, når de ikke allerede bruger legetøj og aktivt kommunikerer om dem. Men hvis du ønsker at prøve noget helt nyt, eller vil have hjælp til at blande tingene sammen i soveværelset, er der masser af smarte, innovative sexlegetøj designet specielt til par. I løbet af de sidste par år har sexlegetøjsfirmaer og butikker bedt os om at gennemgå deres legetøj til gengæld for, du ved, deres legetøj. I de senere år har test afsløret de potentielle alvorlige sundhedsmæssige virkninger af ftalater.

Mænd, der oplever en markant bøjet penis – som har, hvad der medicinsk vil blive bestemt til at være Peyronies sygdom – står over for en række udfordringer, herunder nogle relateret til seksuel eller penis sundhed. Selv efter en manns orgasme kan han fortsætte med at glæde sin partner med disse legetøj takket være en række innovative designs. Jeg er en raffeløs billigskøjte, der nægter at købe en sengestativ, men når det kommer til sexlegetøj, er jeg en fuldstændig bougie-snob. På grund af dette er mange mænds sexlegetøj nu specielt designet til at stimulere prostatakirtlen. På denne måde vil du være i stand til at se, hvad du er ved at blive involveret i. Du får sjældent nogen orgasme fra dette område, selvom det nogle gange sker, men du føler meget sandsynligvis en stærk og vedvarende fysisk og mental spænding ved korrekt stimulering, og en sådan stimulering vil også intensivere en kønsorgasme.

Når jeg spørger hende, hvilket råd hun har til sit yngre selv, siger hun: “Onanerer tidligere, og jeg ville fortælle mig selv, at alle skal føle sig trygge, behagelige og tilfredse. Fordi din røv ikke selvsmører som en vagina, har brug for noget, der er langtidsholdbart. Det har brug for en blusset base, ellers kan den gå tabt i rumpen, og du kan være nødt til at gå til A&E for at få det ud. Kvinder, der har deres egne vibratorer, kan genkende denne brummende brummer. I nogle tilfælde mænd kan se det som en trussel, men hvis du tilbyder en forsikring om, at legetøjet vil være der for at bringe glæde til jer begge, er halvdelen af ​​din kamp allerede vundet. En kilde fortalte avisen: ‘Scenerne vil være klassiske Slaters. Dette afspejles. i form af deres vibrator, som ikke er den klassiske falliske form. Nogle topsælgere inkluderer Satisfyer Pro 2-vibratoren, Adam & Evas g-spot-vibrator og Adam & Evas kaninvibrator.

Dette produkt markedsføres ikke direkte som en pude til sex, men som korrekturlæsere har bemærket, er det fantastisk at bruge sammen med bestemte sexstillinger og stimulere G-stedet. Sexlegetøj i Indien vil udvikle sig i fremtiden. En lille vibrator i den anden ende af røret vil også tilføje mere glæde. Din partner vil også være i stand til at modtage ekstra stimulering på grund af fylden, og hvis det er et vibrerende stikkontakt, vil de også kunne nyde vibrationerne. Buttplugs skaber mere pres på bagsiden af ​​vaginalvæggen, hvilket øger sensationsniveauet. Når Bluetooth bruges til at hacke ind i og overtage et sexlegetøj, kaldes det “skruetrækker” – et udtryk myntet af Pen Test Partners i 2017, da dets forskere opdagede, at Lovense Hush-rumpepluggen kunne findes og fjernbetjenes via Bluetooth. En undersøgelse i 2000 af den tyske kemiker Hans Ulrich Krieg fandt, at 10 farlige kemikalier blev gasseret ud af nogle sexlegetøj, der findes i Europa, herunder diethylhexylftalater.

“De havde et af deres legetøj hacket, men de lærte af det. For de personer, der understreger den største betydning i skønsbeføjelsen, er der nogle produkter, der ligner din hverdagsartikel som denne. De fleste detailhandlere sælger We-Vibe Wand til omkring $ 179. Mens de fleste trollspidser er lidt mere på den svage side, er We-Vibe Wand-motoren dejlig og grumsete! Vær mere end lidt avanceret, når du prøver nyt sexlegetøj. Lad ikke den viktorianske æra holdninger om sex forhindre dig i at har det sjovt og opdager alle de ting, din krop elsker. Tænker du på at have det sjovt i bruser eller badekar? Men en fjernbetjeningsvibrator er også masser af sjov at bruge, når du er i samme rum som din partner eller alene. Vær ikke bange, bunnyvibratoren er her.Lær mere om vores partnerskaber her. Alt hvad du skal gøre er at tilføje en anden person til blandingen – og hvis du er interesseret i at bruge mere legetøj med din partner, eksperimentere med legetøjet og vibratorerne allerede ejer og kender sammen er engodt sted at starte.